• FRAKT 49 KR
  • EKOLOGISKT
  • HANDGJORT I SVERIGE
  • SMÅSKALIG
  • GIFTFRITT

Vi får många frågor från kunder som ber om rekommendationer vilken ekotvål de ska ha för sin hårtyp.

Vi önskar att vi kunde rekommendera den perfekta ekologiska schampotvålen för varje enskild hårtyp, men allas hår och hårbotten är så unika. Ekotvålarna beter sig olika för olika människor. Jag har varit med om kunder med oljigt hår som föredrarekotvålar som jag normalt rekommenderar för torrt hår och vice versa. 

Vi inser att allas hår är annorlunda. 

Vårt bästa förslag är köpa ett testkit med olika ekotvålar :) Testa en ekotvål åt gången och kör den ett tag och tips är att anteckna hur du upplevde den.

Vad roligt att du har hittat till mina ljuvliga ekotvålar. För mig Lydia är den personliga relationen oerhört viktigt. Att du ser vem som har tillverkat alla ekotvålar från grunden enligt gammaldags metod. Allt är ekologiskt och bakom varje ekotvål ligger mycket mycket arbete.
Jag själv använder bara ekotvålarna till håret, kroppen, ansiktet, händer och som raklödder.
På så sätt vet jag att allt är giftfritt och sparar på mängden plastförpackningar i mitt badrum. Alla ekotvålar är veganvänliga och palmoljefria.

Vi har också en balsamkaka som många kunder har varit supernöjda med och jag har fått många mail om att det varit det bästa de haft.

Likaså har vi en ekologisk städtvål från Werfzeep.

Jag har också samlat ihop det bästa och prisvärda inom hudvård. Att ta hand om sin hud utan kemikalier är faktiskt väldig enkelt!

Schampo. & Multifunktion ekotvålar

EKOLOGISKA SPATVÅLAR AV SALT

Instagramflöde